Musikk musikk musikk og litt til

På denne bloggen skal vi legge ut informasjon om våre album, konserter, videoer m.m.   All musikk finnes nå på Spotify/Itunes og alle de andre.  Vil du kjøpe på gammeldags vis så kan det sendes melding fra facebooksiden som denne bloggen er linket til.   

Det tar litt tid å samle inn alt fra vår tidligere hjemmeside allsang.no, men det kommer etterhvert.  Nyheten i dag er at det kanskje blir Nyttårskonsert i Sørum Kirke 4. januar.  Men……det er fremdeles noen brikker som må på plass før det blir endelig bestemt.  Følg med følg med…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s