Sørlandets Hemmelighet, takk for i år

 

Sørlandets Hemmelighet, takk for i år, det ble en utrolig fin sommer både på Østlandet og på Sørlandet.  Dette er melodien som har toppet listen flere ganger på albumet Musikk for Båtfolket.  Det er mange år siden vi plukket sammen sørlandsbilder til en youtubevideo med akkurat denne teksten og melodien.  Nå som vi er riktig på nettet får vi rapporter om hvor mange som ser videoen, Vi får også rapport om det er andre som  har lagt musikken til egne youtubevideoer, og det er det faktisk.  Takk for det, det er veldig hyggelig…

Det er en ekstra glede det å kunne få bruk for alle bildene man knipser gjennom året og sette sammen med musikk til videoer. Det er en fin hobby.  Bare sett i gang, jeg tror det følger med slike program i windows så det er ikke nødvendig å kjøpe egne programmer for å fikse det. 

 Sørlandet det var jo Syden det, for veldig mange på 60-tallet.  Før vi begynte å reise langt til Syden, med fly.  Syden på Sørlandet det nådde vi med bil, og med telt i bagasjen var det  herlig å oppleve sørlandssommeren.  

 

#sørlandsviser #sørlandssommer #sommervise #sørlandet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s